Webdesign Diensten

Mijn specialiteit? Een fris ogende website ontwikkelen die bij je bedrijf past!

Het is best mogelijk dat je bedrijf nog geen eigen website heeft, maar het wordt dan wel stilaan tijd daar verandering in te brengen! En zelfs al heb je reeds een website, het is nooit een slecht idee om deze eens opnieuw onder de loep te nemen. Je website is namelijk een belangrijk middel in de verdere uitbouw van je bedrijf. Met mijn expertise in webdesign & webontwikkeling kan ik je hierbij zonder twijfel van dienst zijn!


Fris & modern

Al wie een oubollige website wenst, moet ik wel meteen teleurstellen! De websites die ik ontwikkel volgen steevast de nieuwste grafische webtrends. Desondanks ik een nog redelijk jonge snaak ben, ben ik toch al jaren actief bezig met het coderen & ontwikkelen van fris ogende Web 2.0 websites. Ik ben dan ook dag & nacht actief op het web, en weet dus perfect in te schatten wat werkt en wat niet. Dit is wat mij betreft cruciaal omdat een design ook binnen twee jaar nog fris moet overkomen. Websites door mij ontwikkeld, zijn sowieso mee met hun tijd! Ik vind het bovendien essentieel dat een website

  • een blijvende indruk nalaat (bezoek bijvoorbeeld de blog van Vaporshop eens!)
  • bezoekers aanzet tot actie (zoals we deden op deze website)
  • gebruiksvriendelijk is (zowel op een desktop, een tablet als een smartphone, zoals op onze eigen website BesteBlender.be)
Wanneer je dus voor mij als webdesigner kiest, kan je er dus zeker van zijn dat aan deze drie voorwaarden zal voldaan zijn.


Kom er gerust eens over babbelen en dan bespreken we samen wat zoal de mogelijkheden zijn. Ik ben wel een beetje van alle markten thuis, alleen in e-commerce heb ik weinig tot geen ervaring. Ik ben daar liefst meteen eerlijk over! Meer info daaorver kan je vinden op ecommercetips.info.